image
 |  0 26 Червня 2019 | 15:34

Реставрація дверей, капремонт доріг та техніка для «Луцьктепла»: депутати ухвалили зміни до бюджету

Низку змін до міського бюджету ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня, - пишуть Волинські новини.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, отримують субвенцію у розмірі 1,677 мільйона гривень на підвищення якості освіти, іншу субвенцію в розмірі 401,811 тисячі – на капремонт приміщень поліційних станцій (пунктів охорони громадського порядку). У зв’язку з монетизацією пільг та субсидій знімають 113 мільйонів, виділених раніше з держбюджету.

Окрім того, 199 тисяч спрямують на підсилення колон у ВПУ №9, 100 тисяч – на підтримку КП «Ласка», перерозподілять 75 тисяч департаменту ЖКГ на реставрацію автентичних вікон та дверей, 135 тисяч – департаменту сім’ї, молоді та спорту на придбання професійного килима з помостом для ДЮСШ №3, управлінню освіти спрямують 60 тисяч на встановлення лавок для запасних гравців на стадіоні на Вересневому, 100 тисяч спрямують департаменту соціальної політики на лікування дитини.

Зменшать витрати на сміттєсортувальну лінію на 2,409 мільйона і повернуть ці кошти на капремонт доріг. На 179 тисяч збільшать видатки на видалення повалених дерев у прибережній смузі Стиру, 500 тисяч спрямують КП «Луцькводоканал» на відновлення потужності водозаборів, також розподілять кошти депутатського фонду.

Читайте також: Головний комунальник Луцька сам пішов з посади, - Пустовіт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити