image
 |  9 31 Грудня 2021 | 16:41

Рейтинги падають: у «Слузі народу» думають змінити назву політпроєкту на «Партію Зеленського»

У пропрезидентській партії "Слуга народу" вже 3 місяці ведуться розмови про перейменування через падіння рейтингів та скандали довкола членів партії.

Про це повідомляють одразу декілька співрозмовників "Української правди" в партії, речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук в коментарі "Українській правді".

"Багато зашкварів, рейтинги падають і потрібно негатив якось перебити. Зміна назви - буде цілком логічним кроком, але кінцевого рішення ще не прийнято", - аргументують такі дискусії джерела.

За словами джерел, у пропрезидентській партії уже 3 місяці ведуться розмови про перейменування "Слуги народу":

"Особливо на фоні падіння рейтингу".

На питання, які варіанти можливі, відповідають: ''будь-що із прізвищем Зеленський''.

Як повідомляють Телеграм-канали, Зеленський хоче перейменувати партію під наступні парламентські вибори. Такий план з'явився на основі аналізу даних соціології, яка показує, що рейтинг Зеленського помітно вищий, ніж його партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від «Слуги народу» задекларував купівлю «4 каналу» як подарунок від батькі

Співрозмовники УП зазначають, якщо до виборів із рейтингами "Слуги народу" нічого не змінюватиметься, то шанси на зміну назви будуть зростати.

Остаточного рішення про перейменування немає, офіційно ніхто в партії і депутатам про це не говорив.

Спікер "Слуги народу" Юлія Палійчук у коментарі "Українській правді" заявила, що питання про перейменування в партії не обговорювалося жодного разу.

Пряма мова Палійчук: "Це уже не перший раз, коли джерела з сумнівною репутацією поширюють дезінформацію про нас і нашу команду.

Якби ми кожного разу це коментували, то наша робота полягали би в тому, що ми з ранку і до ночі лише спростовували б чергові "інсайти".

Нагадуємо, що раніше глава фракції Давид Арахамія заявив, що мінімум половина депутатів фракції "Слуга народу" потраплять до команди, яка візьме участь у наступних парламентських виборах.

Партія "Слуга народу" має намір на початку лютого 2022 року ухвалити перші рішення щодо застосування імперативного мандату до місцевих депутатів від політсили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто хоче сосну? «Мастурбант» Кива знову відзначився, розмістивши рекламу з підтекстом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити