image
 |  4 9 Квітня 2021 | 15:20

Резонанс на Волині: чи повернуть дітей матері? (ФОТО)

Сьогодні у Горохівській райдержадміністрації відбулось засідання спеціальної комісії, яка вирішила долю двох братів 7 і 12 років. Хлопці проживають у неблагополучних умовах та в неповній сім’ї. Позиція поліції залишилась незмінною: додому братів не повертати.

Про це інформує поліція Волинської області.

Наразі їх готові взяти до себе родичі їхнього батька. Але спеціальна комісія обстежить умови проживання там та вирішить, чи направляти братів у родину. Якщо умови будуть незадовільними, їх помістять у притулок, де можна перебувати до 90 днів. Ще кілька днів вони можуть бути у лікарні.

«Матір подякувала, що поліцейські розшукали її сина, однак наразі ще рано говорити про те, що жінка стала на шлях виправлення», - зазначила очільниця сектору ювенальної превенції ГУНП Інна Остапович.

Хлопців у лікарні відвідали наші поліцейські, ті почуваються добре.

7-річний Матвійко ж сказав, що після вчорашньої пригоди твердо вирішив стати поліцейським.

«Ми подарували братам наші шеврони та слідкуватимемо й надалі за їхньою долею», - розповів керівник сектору взаємодії з громадами ГУНП Роман Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільська рада неподалік Луцька не допустила екоінспекторів до перевірки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити