image
 |  4 24 Грудня 2020 | 13:46

Резонансна ДТП на Волині: поліція дала пояснення про винуватців

У зв’язку із значним суспільним резонансом, який викликала дорожньо – транспортна пригода за участю автомобілів «LEXUS - LX570» та "OPEL VECTRA" 2 вересня 2020 року близько 11 години на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької "Поліція Володимира – Волинського» вважає за необхідне довести до громадськості результати розслідування кримінального провадження за даним фактом.

Про це повідомляє Поліція Володимира-Волинського.

 Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз, водію автомобіля «LEXUS - LX570» було повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України , й обвинувальний акт , у цьому провадженні , скеровано до Володимир – Волинського міського суду. У разі постановлення судом обвинувального вироку жителю міста, 1985 року народження загрожує штраф від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років. Остаточну крапку ж у цій справі поставить суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька зруйнували пам'ятку архітектури (ФОТОФАКТ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити