image
 |  0 19 Квітня 2019 | 16:18

Резонансна стрілянина у Луцьку: відбувся ще один суд

Луцький міськрайонний суд задовольнив клопотання прокурора і залишив під вартою двох учаників смертельної стрілянини на автомийці у Луцьку – Олександра Барташука та Михайла Ількуна. Судове засідання відбулося 19 квітня.

Про це повідомляє ВолиньРost.

Термін тримання під вартою продовжили на 60 днів – до 17 червня без можливості внесення застави.

Захисники підозрюваних просили обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. Утім, суд вирішив задовольнити клопотання прокурора

Суддя Андрій Сівчук аргументував це тим, що чоловіків підозрюють у скоєнні важкого злочину. Крім того, обвинувачені проживають за межами Волинської області. Зараз же ще триває розслідування, в ході якого ще не допитані потерпілі та свідки, не досліджені письмові матеріали кримінального провадження. Тож з метою забезпечення належної поведінки обвинувачених суд вирішив залишити їх під вартою на 60 днів без можливості внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посадили саджанці дубів, лип та ялівця (ФОТО)

Нагадаємо, двом іншим обвинуваченим - Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку - дали два роки умовно, тобто випустили на волю.

Барташуку і Ількуну інкримінують "хуліганку".

Нагадаємо, 5 листопада відбулася стрілянина на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити