image
 |  2 21 Лютого 2022 | 19:24

Резонансне вбивство на Волині: під час слідчого експерименту виявили гранату

Під час слідчого експерименту на місці вбивства жінки у Ковельському районі, правоохоронці виявили гранату, місцерозташування якої показав сам затриманий.

Про це пишуть Волинські Новини.

Нагадаємо, у селі Заболоття Ковельського району18 грудня минулого року за місцем проживання родичі виявили тіло 75-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 57-річний чоловік, раніше судимий за вбивство та який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Як інформують джерела, днями затриманого привозили правоохоронці на місце злочину і виявили там гранату. Інформацію підтвердили у ГУ Нацполіції області. Речниця поліції Ольга Бузулук зазначила, що на місце злочину затриманого доставляли 11 лютого і він сам повідомив про гранату. Її вилучили та направили на дослідження.

За цим фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.263 ККУ «незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв».

Крім того, затриманому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 березня. Як інформують правоохоронці, досудове розслідування перебуває на стадії завершення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинське господарство везло через кордон стадо оленів (ФОТО)

Як інформувалося раніше, чоловік до трагедії неодноразово погрожував тещі вбивством, тож вона з донькою мусили переховуватися у родичів. Жінки були дуже сильно залякані нелюдом і не зверталися за допомогою. Під час останнього інциденту він так відлупцював тещу, що та майже дві доби стікала кров’ю і в результаті померла. Затриманому може загрожувати довічне ув’язнення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити