image
 |  5 3 Грудня 2018 | 21:01

РФ відновила пропуск суден до Маріуполя та Бердянська

В українські порти Азовського моря через Керч-Єнікальський канал відновлено пропуск суден. 

Про це повідомляє ЦТС

Згідно з даними сервісу відстеження руху суден Мarinetraffic, пропуск суден в українські порти Азовського моря через Керч-Єнікальський канал відновлений. 

Стало відомо, що о 10:10 в порту Бердянськ відзначена позиція судна Zara, яке прибуло з румунської Констанци, звідки воно вийшло 22 листопада. У порту Маріуполь до 12:08 зазначено судно Gulf Blue, що прибуло з турецької Тузли, звідки вирушило 21 листопада. 

Також отримані координати АІС судна Sider Luck, яке проїхало через Керченську протоку, яке направляється в італійський порт Монфальконе. З порту Маріуполь судно вийшло увечері 26 листопада. Приблизно в 9:00 отримана позиція судна Juliana. З порту Маріуполь воно вийшло 1 грудня, зараз знаходиться в Чорному морі і також прямує в порт Монфальконе. 

Балкер Federal Hudson покинув порт Маріуполь в ніч на 2 грудня, прямує в порт Сандерленд. Згідно з координатами АІС, судно знаходилося в районі на південь від південного краю Кримського півострова. Приблизно в тому ж місці знаходився балкер Adastar, наступний з Бердянська, звідки він вийшов вранці 26 листопада. 

Нагадаємо, у районі Керченської протоки з 25 по 27 листопада виявили надзвичайно велике скупчення кораблів, які не можуть зайти у порти Бердянська та Маріуполя через блокування Росією проходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ почали збори резерву першої черги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити