image
 |  4 1 Вересня 2020 | 21:39

РФ за тиждень перекинула на Донбас шість вагонів з боєприпасами, – розвідка

Росія продовжує постачати на окуповані території Донбасу озброєння, паливно-мастильні матеріали. Крім того, туди відправляють і найманців.

Про це повідомляє «24 канал».

Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ), повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара.

Через неконтрольовані Україною ділянки кордону РФ продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення, – зазначив Шаравара.

За його словами, протягом минулого тижня до з’єднань і частин окупантів доставили приблизно 700 тонн пального та шість вагонів з боєприпасами.

Крім того, для комплектування підрозділів ворога з території Росії надалі прибувають найманці, які є громадянами РФ. Вони пройшли спеціальну підготовку в навчальних таборах Південного військового округу за окремими військово-обліковими спеціальностями. Серед них є снайпери, розвідники, зв’язківці.

Перемир’я на Донбасі: що відомо

З 27 липня там діє режим повного і всеосяжного припинення вогню на Донбасі. Проте окупанти регулярно порушують домовленості, влаштовуючи провокативні обстріли.

Крім того, бойовики нарощують інженерне обладнання передових позицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фокін і Кравчук від Зеленського - це те саме, що Медведчук і Кучма від Порошенка, - Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити