image
 |  0 2 Січня 2019 | 14:42

Рішення Луцькради не діють: приміський маршрут №251 продовжує їздити центром міста

Попри рішенню Луцькради маршрутка №251 «Підгайці-Забороль» продовжує їздити проспектом Волі у Луцьку.

Про це «ВолиньUA» сьогодні інформують очевидці.

Нагадаємо, що під час однієї із пленарних засідань Луцької міської ради більшість депутатів підтримали проект рішення про те, що приміська маршрутка №251 «Підгайці-Забороль» з 1 січня не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

Тоді ж в обговорення депутат від фракції ВО «Свобода» Віктор Ящук наголошував, цей маршрут – це майже єдиний спосіб добратися до мікрорайону Дубнівської, тому не можна лишати людей без сполучення з містом.

Читайте також: У Луцьку новорічні зелені красуні, які не продали, - залишили посеред вулиці 

Однак, депутат Депутат Луцькради Олександр Кравченко запропонував закрити цей маршрут та відновити міський маршрут №30, який раніше закрили.

У підсумку голосування депутати вирішили заборонити маршруту №251 «Підгайці-Забороль» їздити по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку. Рішення набирає чинності з 1 січня 2019 року.

Читайте також: Відомо, чи порушували порядок у новорічну ніч на Волині

Пізніше керівник Луцької РДА Тарас Яковлев розповів, що Луцькрада не може заборонити маршрутці № 251 «Підгайці-Забороль» їздити центральними вулицями міста.

Зі слів Яковлева, цього рішення Луцькрада не мала права приймати. Адже у договорі на здійснення перевезень контрагентами є управління транспорту Волинської ОДА і перевізник. Тому розірвати договір може підписант, якщо для цього є підстава, або ж за взаємною згодою сторін.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити