image
 |  2 23 Січня 2018 | 15:28

Рішення про нічну роботу «Техасу» і «Наталки» приймалося на основі довідки з поліції

Передноворічне рішення виконавчого комітету Луцької міськради щодо продовження роботи закладів «Техас» і «Наталка»  у нічну пору доби приймалося на основі довідки з поліції. Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив член Луцького виконкому Андрій Киця.
«Особисто я голосував за продовження роботи цих закладів до 5 ранку на основі документальних фактів. А ці факти нам надала поліція. Вони повідомили, що за останні півроку ніяких правопорушень у цих закладах не відбулося. Поліція сказала, що там все добре. І це стало для мене підставою для того, щоб підтримати проект рішення», - зазначив Андрій Киця.
Також він додав, що у майбутньому теж буде керуватися при ухваленні рішення офіційною інформацією від поліції.
«Якщо поліція не бачить проблем у роботі даних нічних закладів, то вони працюватимуть».
Нагадаємо, що 18 січня 2018 року Поліція звернулась до міської влади з проханням впорядкувати роботу нічних розважальних закладів.
Зокрема, торік Луцький відділ поліції зареєстрував 300 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які сталися безпосередньо в кафе-барі «Стара підкова», що на вулиці Данила Галицького або поруч з ним.

В кінці минулого року, 27 грудня, Луцький місьвиконком одноголосно і без обговорень погодив режим роботи скандальним нічним клубам до ранку.
Закладу «Старій підкові» (стара назва «Техас») продовжили режим роботи до 5 ранку, а диско-бару «У Наталки» - до 4 ранку. Таке рішення прийняли 27 грудня під час засідання позачергового виконкому.
Дані питання під час засідання виконавчого комітету, запропонував на розгляд порядку денного заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Олександр Рачков.
Колеги його підтримали одноголосно в кількості 10 членів комітету (результати голосування):


Варто нагадати, що саме під час засідання чергового виконкому 20 грудня минулого року, цим двом закладам не продовжили режиму роботи до ранку.
Однак, вже 27 грудня у членів виконкому думки змінились і вони без вагань та обговорень погодили режим роботи цим обом закладам до ранку.
https://www.youtube.com/watch?v=0ads9JdpSis
Так, заклад «Стара підкова» до 5 ранку, а «У Наталки» - до 4 ранку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити