image
 |  11 26 Липня 2020 | 15:54

Риють без дозволів: у Луцьку — черговий скандал через проведення земляних робіт без ордеру (ФОТО)

Інспектором відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено проведення самовільних земляних робіт на міській території на вулиці Станіславського, 34 без ордеру, отриманого в установленому порядку.

Про це повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

На відповідальну особу з проведення робіт, виконроба Гололобова О.А. було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька. Штраф за вказане порушення — у розмірі від 340 до 1360 гривень.

"У разі виявлення самовільного проведення земляних робіт без ордеру, отриманого в установленому порядку, просимо повідомляти за телефонами гарячої лінії «Групи швидкого реагування» - 0670000679 та 0661021102", — повідомляють луцькі муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали упіймали чоловіка, який перетворив тротуар на склад піску та будівельного сміття (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити