image
 |  22 9 Грудня 2021 | 12:08

Рівень обслуговування споживачів «Волиньгазу» нагадує печерний вік, - депутат Волиньради

Обслуговування споживачів "Волиньгазу" не відповідає вимогам часу, а облік спожитого блакитного палива відбувається з порушеннями.

Про це йде мова у запиті депутата Волинської облради Сергія Кудрявцева (фракція ВО "Свобода") до начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдана Лозинського.

До депутата масово звертаються мешканці області щодо порушення їхніх прав як споживачів газу зі сторони підприємства "Волиньгаз".

"У той час, коли світ тотально переходить на дистанційне обслуговування у всіх сферах, "Волиньгаз" затягує споживачів у печерний вік обслуговування в офісі. Електронні засоби подачі показників лічильників газу працюють формально, а по факту не беруться до уваги підприємством. "Волиньгаз" обраховує обсяги споживання газу лише по власній нікому невідомій формулі. Це приводить до суттєвих розбіжностей у цифрах. А нарахування часто відбуваються за підвищеним тарифом. Усі звернення споживачів не дають ефекту. Перерахунок проводиться тільки за особистого відвідування споживачем офісу компанії. При цьому "Волиньгаз" не зважає ні на карантин, ні на те, що значна частина споживачів газу мешкає далеко від офісу компанії", - зазначив Сергій Кудрявцев.

У зв'язку з цим депутат просить провести перевірку "Волиньгазу" щодо належного обліку споживання газу і відповідності нарахувань встановленим тарифам для населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція «Свободи» у Волиньраді вимагає зберегти музей В'ячеслава Липинського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити