image
 |  0 28 Травня 2018 | 06:22

Рівненчанин Олег Омельчук став світовим рекордсменом з кульової стрільби

Досвідчений український стрілець Олег Омельчук на етапі Кубка світу в німецькому Мюнхені побив світовий рекорд зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів.
Про це 28 травня 2018 року повідомляє сайт «Вголос».
Омельчук вже на першому етапі позначив свою націленість на «золото», набравши 102,5 бали. Отримана комфортна перевага дозволило українцеві розкріпаститися, що призвело Олега до подвійного успіху.
Омельчук на шляху до світового рекорду дозволив собі лише чотири постріли менше 10 балів. Цього виявилося достатньо, щоб виграти етап в Мюнхені, і на 1,3 бала поліпшити світовий рекорд.
Нагадаємо, в лютому поточного року Омельчук у складі збірної України став чемпіоном Європи зі стрільби з пістолета.
В угорському Дьере золоту медаль завоювала збірна України у складі Олега Омельчука, Павла Коростильова та Віктора Банькіна в командній вправі зі стрільби з пістолета.
Останню перемогу на етапах Кубка світу український стрілець відсвяткував у червні минулого року, перемігши в Габалі у стрільбі з малокаліберного пістолета з 50-метрової дистанції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити