image
 |  4 20 Січня 2020 | 14:05

Різко зміниться: синоптики шокували прогнозом погоди

Погода в Україні з 20 по 23 січня буде з приморозками й опадами у вигляді снігу. Мінімальний рівень тепла досягне -5 градусів у нічний час. Вдень заморозки будуть незначними – до -1 градуса. При цьому в середу і четвер, 22 і 23 січня, очікується випадання снігу по всій Україні.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

20 січня погода в Україні буде сонячною з мінливою хмарністю. Термометри покажуть в середньому 0… +3 градуси. При цьому на сході та півночі України очікується рівень тепла до -1 градуса. В нічний час температура опуститься до -1… -5 градусів.

При цьому 21-го січня очікується невелике потепління. На заході країни очікується +3… +6 градусів, за винятком Закарпатської області, де термометри покажуть 0… +2 градуси. У центрі, на півночі та сході України очікується +1… +4 градуси. Виняток становитимуть Харківська, Донецька і Луганська області, де рівень тепла буде триматися на рівні 0… +2 градусів. На Півдні України традиційно тепліше – +2… +5 градусів. У нічний час можливі невеликі заморозки до -3 градусів.

Читайте також: 5 років від завершення оборони ДАПу: імена й фото всіх загиблих «кіборгів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити