image
 |  0 28 Вересня 2019 | 15:20

Робітникам, які відбудовують військовий госпіталь у Луцьку, волонтери збирають харчі

На відновленні даху і погорілих приміщень Луцького гарнізонного військового госпіталю задіяно багато професійних людей. Проте, згідно із законом, їдальня перебуває в оренді і вправі годувати лише пацієнтів госпіталю, а не людей, які працюють над відновленням/ремонтом даху.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук волонтер Наталія Ариванюк.

"Нам треба погодувати усіх (а на будівлі постійно працює 50-80 чоловік), бо ж головне то життя та здоров`я людини і хоч якось віддячити тих, хто фізичною працею допомагає нам! Тому дуже прошу бути небайдужим, активним і допомогти, якщо не продуктами то фінансово, а я вже закуплю все необхідне!" - йдеться в дописі.

Зі слів волонтерки, їм постійно потрібні м`ясо, птиця, риба, крупи, макарони, консервація, ковбаса, печиво, сало, овочі, цибуля, часник і т.п.

"Допомогу можна передавати безпосередньо на КПП госпіталю м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 4 або на мій офіс вул. Крилова, 7.+380506540649 Наталія ", - додає волонтерка.

Для фінансової допомоги: Ариванюк Н.А. Картка Приват 5523245800122663.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покрівлю Луцького гарнізонного військового госпіталю відремонтують за три мільйони

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити