image
 |  2 6 Вересня 2021 | 17:36

Робота з депутатами – на рівні плінтуса, - депутатка селищної ради Іванич

Робота з депутатами – на рівні плінтуса, а робота з громадськістю – ще нижче.

Так характеризує роботу Іваничівської селищної ради депутатка Катерина Бонюк.

«У суспільства є запит: чи в порядку документи в колишньої школи-інтернату, де тепер вчаться наші учні. Як депутат, реагую. Надіслала відповідні запити на отримання інформації і копій документів. У відповідь - звісно, відписка. Невже серед 50 працівників селищної ради не було кому вчасно підготувати відповідь депутату - представнику громади», - обурюється депутатка та додає, що це лише квіточки.

«На сайті в розділі «Розпорядження голови» жодного документа від початку каденції. ЖОДНОГО! Кому скільки премії, чим займається голова - не дізнаєтеся, виборці.

Виконком скликається вручну, коли потрібно. Без анонсу, без запрошень представників ЗМІ. На сайті інформації - нуль. Лише вітання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку шукають власників для арештованого авто

Селищна рада працює за сімома замками, а розпорядження ховаються не тільки від людей, а й від працівників. Тихенько на флешці носять лише обрані. Цирк», - зазначає Катерина Бонюк.

Депутатка каже, що серед депутатів є ще свідомі, тому разом потрохи будемо наводити лад і нагадаємо голові, що люди найняли її на роботу своїми голосами.

«З людських грошей вона отримує зарплату. І люди - перш за все! Люди мають мати вільний доступ до інформації»!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити