image
 |  2 19 Серпня 2022 | 14:48

Роботу муніципальної варти у Володимирі перезапускають

У Володимирі представили нового керівника муніципальної варти Володимирської міської ради, таким чином роботу цього підрозділу перезапустять, оскільки чимало його працівників пішли служити у ЗСУ.

Про це пише сайт громади.

Керівником муніципалів став 49-річний підполковник запасу Віктор Лавренюк. Він уродженець Володимира, проходив службу у збройних силах з 1989-го по 2013 рік. Упродовж 2015-2016 років брав участь в антитерористичній операції на сході країни. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну займався організацією добровільного формування територіальної громади.

Серед своїх першочергових завдань на новій посаді Віктор Лавренюк вбачає наведення ладу з паркуванням у неналежних місцях, торгівлею з землі та дотриманням правил благоустрою. Окрім цього, муніципальна варта має бути підсилена трьома новими працівниками, які прийдуть на зміну тих, які нині служать у ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-підлеглому Кватирка присудили громадські роботи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити