image
 |  432 11 Вересня 2024 | 19:38

Родині загиблого Захисника з Волині вручили його нагороду

У Маневицькій громаді відбулося вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) родині загиблого захисника із селища Маневичі Міщука Андрія Віталійовича.

Про це повідомили в селищній раді, інформує  ВолиньUA. 

Героя відзначено державною нагородою України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Гранатометник десантно-штурмового відділення Андрій Міщук пішов на фронт відстоювати незалежність та суверенітет України на початку листопада минулого року. Воїн-захисник, воюючи з безжальним загарбником, мужньо боронив рубежі нашої країни. Відважний боєць загинув 20 січня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк і старший офіцер Першого відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Олександр Антонюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку мамі Вірі Андріївні та родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшенна війна забрала життя ще двох Захисників з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити