image
 |  4 13 Грудня 2017 | 10:04

Роки йдуть, обіцянки залишаються: що Петро Саганюк наобіцяв і не виконав?

15 грудня 2017 року багаторічний мер Володимира-Волинського Петро Саганюк вкотре буде звітувати перед своїми виборцями за пророблену роботу. Саме час згадати, що він за два десятиліття при владі обіцяв і не виконав.
Портал «Слово і діло» зібрав усі обіцянки Петра Саганюка.
Надати Володимир-Волинському статус національного історико-культурного заповідника
"Наше місто мусить мати статус національного історико-культурного заповідника" – заявив Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк в інтерв’ю ZIK 9 травня 2006 року.
Місто такого статусу не отримало і нині це питання не торпедується.
Побудувати літній танцювальний майданчик
Літній танцювальний майданчик у Володимирі-Волинському у 2009 році - таке положення в змінах (від 27.12.2006 року) до Стратегії розвитку міста було підписано міським головою Петром Саганюком.
Ніхто не танцює на цьому віртуальному майданчику Саганюка по тій причині, що збудований він не був.
Будівництво скейт-майданчику в місті
Побудувати скейт-майданчик протягом 2010-2011 років - така пропозиція містилася у змінах до стратегії розвитку м. Володимир-Волинський, які прийняті рішенням міськради 1 грудня 2010 року № 2/10 і підписані міським головою Петром Саганюком.
Мабуть, вже й те покоління підлітків, яке ганяло на скейтах, стало серйозними дядьками і скейти закинуло. Ну, можливо, їхнім дітям пощастить більше, коли мер буде інший.
Створити символ міста в 2011 році
Змінами від 01.12.2010 року до Стратегії розвитку м. Володимир-Волинський, підписаними міським головою Петром Саганюком, передбачено створення символу міста в 2011 році.
Далі обговорення справа не пішла і місто офіційного символу немає.
Реконструювати вулицю Шевченка у проспект
В інтерв`ю газеті "Слово правди" за 8 грудня 2011 року Володимир-Волинський міський голова підтвердив, що в намірах міської влади залишається реконструкція вулиці Шевченка у проспект.
Назву вулиці на проспект не змінили. А перекладання бутового каменю на дорозі призвело до горбковості, а нині вже й ямковості.
Загалом, не зрозуміло чим вулиця Шевченка зразка 2010 року відрізняється від так званого «проспекту» зразка 2017 року, після того як у нього «вклали» мільйони гривень платників податків.
У жовтні 2013 року тодішній опозиціонер, а нині друг мера  Сергій Коба, казав, що  реконструкція вулиці Шевченка «перетворилася у клондайк для відмивання грошей і майбутній «проспект імені Саганюка» буде ще однією масною плямою на репутації мера 1025-літнього Володимира-Волинського».
Переселити Центр зайнятості в нове приміщення до 1 квітня 2014 року
Мер Володимир-Волинського Петро Саганюк 21 січня 2014 року повідомив про намір надати Центру зайнятості до 1 квітня того ж року новозбудоване приміщення.
Переселення заплановане лише на кінець  2017 року.
Перенести автостанцію на вул. Шевченка до 2015 року.
Перенесення автовокзалу на вул. Шевченка до 2015 року передбачено планом реалізації Стратегії розвитку міста Володимир-Волинський, зміни до якої затверджені рішенням міської ради від 26.12.2007 № 21/7 та підписані Петром Саганюком.
Автостанція як була на старому місці так і на ньому лишилася. До речі, побажання перенести автостанцію Саганюку висловив тодішній президент Леонід Кучма, коли відвідував наше місто.
Побудувати інфекційне відділення Центральної районної лікарні до 2015 року
Рішенням міської ради від 16.10.2009 № 36/4 про зміни до Стратегії розвитку міста Володимир-Волинського, підписаним Петром Саганюком, передбачено будівництво інфекційного відділення Центральної районної лікарні до 2015 року.
До будівництва цього відділення руки так і не дійшли. Тепер, коли місто втратило госпітальний округ, сенсу бувати щось нове і вкладати кошти у розбудову медицини у ньому ніхто не буде. лишається сподіватися аби не закрили те, що лишилося.
Побудувати новий корпус гімназії до 2016 року
В рішенні міської ради м. Володимир-Волинського від 11.10.2011року № 11/5, підписаному міським головою Петром Саганюком, якими вносяться зміни до Стратегії розвитку міста, передбачена побудова нового корпусу гімназії протягом 2011-2015років.
Не виконано, гімназія тулиться у старих приміщеннях.
Не братиме участі в наступних виборах Володимир-Волинського міського голови
Володимир-Волинський мер Петро Саганюк в інтерв’ю «Волинській газеті» за 3 серпня 2011 р. заявив про свою відмову брати участь у наступних виборах на посаду міського голови.
У 2014 році теж багато хто думав, що Саганюк балотуватися не буде. Але він свого слова не дотримав і на посаді мера вже пересидів навіть генсека Брежнєва.

 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити