image
 |  2 20 Липня 2020 | 15:03

«Романтика»: п'яна парочка влаштувала сором просто на сходинках (ФОТО)

У львівському місті Червоноград була помічена незвичайна парочка, яка вирішила відпочити на сходах у будівлі.

Про це розповіли у групі "Підслухано Червоноград" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Червоноград Львівської області мешканці побачили незвичайну парочку, яка відпочивала на сходинках біля входу в ательє. Хлопець і дівчина просто лежали в обнімку і не звертали уваги ні на що. Знімки їх відпочинку відразу ж з'явилися в мережі.

"Червоноград! Оголошуємо конкурс на самий креативний коментар.

Це в Червонограді люди вирішили відпочити.. пишіть свої варіанти в коментарях" - написали в повідомленні Підслухано Червоноград.

До повідомлення також додали фото, на якому можна помітити хлопця без футболки, в чорних штанях і кросівках, який лежить біля входу біля будівлі. Поруч з хлопцем, закинувши на нього ногу, лежить дівчина в коротких рожевих шортах і білому топі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть зобов'язати забудовників будувати підземні паркінги

Підписники сторінки не могли пройти повз і висловили свою думку з приводу побаченого в коментарях. Деякі сприйняли те, що відбувається з гумором і зазначили, що у пари своя, романтична атмосфера. Інші ж вирішили, що люди потрапили в біду і жартувати над цим суперечить принципам моралі.

"Реально страшно і дуже шкода людей! Коли така ситуація, то не сміятися хочеться, а навпаки! Дай Бог, щоб розум прийшов до цих людей і пробач нам провини наші!", "Що тут дивного?? Люди чекають коли їм щось відремонтують або пошиють! Там всередині немає де присісти і почекати, а прилягти тим більше! Все ок, це лбов! P. S. Самотні не заздріть, щастю інших!", "Помилитися може кожен, і посміятися може кожен .... все нам дозволено, але не все йде на користь. Може дійсно не варто сміятися з чужого горя....ніхто не може бути впевнений у завтрашньому дні, у нас всіх є діти... краще помолимося за їхнє майбутнє! Закладаємо цінності з дитинства, і все буде Ок !)", "Але, зате як вона на нього елегантно ногу закинула... любов", - написали підписники в коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому підприємстві електротранспорту не хочуть створювати музей тролейбусів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити