image
 |  0 5 Вересня 2018 | 13:25

Російський олігарх отримав нові ліцензії на надра в Україні

Державна служба геології та надр без конкурсу збільшила ліцензійні ділянки для компанії "Іст Юроуп Петролеум" російського бізнесмена Павла Фукса.
Про це йдеться в проекті порядку денного засідання Комісії з питань надрокористування Державної служби геології і надр, який є в розпорядженні ЕП.
Компанія Павла Фукса отримала дозвіл на розширення до 50% раніше наданих їй у користування ділянок надр. Процедура розширення ділянок конкурсу не передбачає.
Комісія Держгеонадр надала дозволи на розширення таких об'єктів: Клюшниківська, Боярсько-Чапаївська, Дружинінська, Майорівська, Південно-Свистунківська площі (усі - Полтавська область).
Ще одна фірма, яку пов'язують з Павлом Фуксом — ТОВ "Прайс-Компані"— отримала дозвіл на розробку газових родовищ на Харківщині.
Так, 30 серпня депутати Харківської облради погодили ТОВ "Наєр Компані" та ТОВ "Прайс Компані" надання надр у користування з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу природного, конденсату.
ТОВ "Наєр Компані" отримала надра у користування на території Мажарівської площі, а ТОВ "Прайс Компані" отримали надра на території Філенківсько-Черняхівської площі.
Павло Фукс – бізнесмен, який народився у Харкові, потім перебрався до Москви, де прожив тривалий час і заробив капітал. За його словами, він відмовився від російського громадянства, а у 2015 році отримав новий український паспорт.
Фукса помічали на зустрічах з першим заступником фракції БПП Ігорем Кононенком, давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка, а також з нардепом БПП Олександром Грановським, якого ЗМІ називають куратором за судовою владою від Адміністрації президента.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний фіскал залишив посаду за власним бажанням

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити