image
 |  209 22 Березня 2024 | 18:13

росія формує для наступу угруповання з понад 100 тис. солдатів

Влітку російські окупанти спробують здійснити новий наступ на одному з напрямків фронту в Україні.

Росія формує для цього нове угруповання військ у понад 100 тис. солдатів, заявив 22 березня командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк в ефірі телемарафону, передає ВолиньUA.

"Російські плани нам до кінця не відомі. Відомі лише ті дані, що вони створюють угрупування понад 100 тисяч. Необов'язково, що це буде наступ, можливо, вони будуть поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По ДніпроГЕС було два прямих влучання: ГЕС-2 у критичному стані

Існує вірогідність, що на початку літа росіяни можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків.

"Поки що це такі максимально тяжкі прогнози, що такий наступ буде. Я думаю, що ми все зробимо для того, щоб максимально завдати противнику таких втрат, аби всі їхні ресурси, які вони формують, були залучені до цього часу в бій. Але ми готуємося до різного розвитку ситуації", - додав Павлюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити