image
 |  4 18 Лютого 2018 | 17:08

Росія майже добу не пропускає вантажівки, на українському ПП «Гоптівка» черги

Російська сторона на запит українських прикордонників не відповідає, за попередньою версією, вийшло з ладу рентгенівське обладнання. Про це 18 лютого 2018 року повідомляє сайт «DT.UA». На ділянці російсько-українського кордону на Харківщині скупчилося понад 100 вантажівок, із суботи, 17 лютого, російські прикордонники не пропускають транспорт, повідомляє прес-служба Східного регіонального Управління державної прикордонної служби України.
З учорашнього вечора контрольні служби в російському пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нєхотєєвка» не здійснюють пропуск вантажних автомобілів через українсько-російський кордон. Черга вантажівок, які скупчились біля пункту пропуску «Гоптівка» та на території пункту пропуску, становить близько 100 автомобілів. Ще близько 100 транспортних засобів повернулись, аби прямувати іншим маршрутом, - розповіли прикордонники.
При цьому на офіційний запит Держприкордонслужби про причини припинення пропуску автівок російська сторона не відповіла.
Від осіб, які подорожують з Росії, стало відомо, що пропуск вантажних транспортних засобів нібито не здійснюється через несправність рентгенівського обладнання для догляду вантажів «Rapiscan- system»,- додали у прикордонному відомстві.
У зв'язку із цим прикордонники закликали подорожуючих враховувати цю інформацію та обирати для подорожей інші маршрути та пункти пропуску.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити