image
 |  4 14 Грудня 2017 | 17:37

Росія нарощує ядерні сили, – ЗМІ

Росія активно нарощує свої ядерні сили та зміцнює підземні споруди для командування і управління, необхідні в час ядерного конфлікту.
Про це повідомляє The Washington Free Beacon з посиланням на джерела у Пентагоні, пише Українська правда.
За даними чиновників Пентагону, Росія активно нарощує свої ядерні сили та, як очікується, розгорне 8000 боєголовок до 2026 року.
Повідомляється, що ці 8000 боєголовок включатимуть,  як великі стратегічні боєголовки, так і тисячі нових боєголовок малого класу потужності, щоб обійти обмеження угоди щодо озброєння.
Крім розширення своїх боєголовок, Росія також зміцнює підземні споруди для командування і управління, що необхідні в час ядерного конфлікту.
Один із чиновників заявив, що тривожне розширення арсеналу вказує, що Росія готується вирватися з існуючих обмежень щодо ядерного озброєння.
Також США заявляють, що Росія вже порушила договір 1987 року – про ліквідацію ракет середньої та малої дальності, розгорнувши заборонену крилату ракету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити