image
 |  0 4 Березня 2022 | 15:02

Росія поставила світ на межу ядерної катастрофи - Луцька міськрада

У режимі відеозв’язку відбулась 28-ма позачергова сесія Луцької міської ради. Депутати звернулися до міст-побратимів та Конгресу регіональних і місцевих влад Ради Європи щодо ядерної загрози у зв'язку з обстрілами Запорізької атомної електростанції.

“Цієї ночі внаслідок артилерійських обстрілів російськими військовими сталася пожежа на найбільшій у Європі Запорізькій атомній електростанції. Російська влада та її війська перейшли усі мислимі та немислимі обмеження і поставила світ на межу чергової ядерної катастрофи.

Небезпека аварії на Запорізькій АЕС викличе тисячі загиблих та мільйони постраждалих не лише в Україні, а й у всій Європі.

Сьогодні саме час зупинити війну, розпочату Росією проти мирного українського народу, усіма можливими методами! Час повернути світові мир!

Просимо Вас докласти усіх зусиль, щоб зупинити ядерну загрозу в Україні, Європі та всьому світі! Надішліть це звернення урядам ваших країн та закличте їх вчинити усі можливі дії, щоб попередити ядерну катастрофу.

Ми усі відповідаємо за те, яким буде світ завтра! Не зволікайте!”

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити