image
 |  9 11 Березня 2022 | 08:21

Росія прийшла не просто вбивати українців. Вона хоче знищити нас як націю, - перший заступник голови Волиньради

Усі договори з Росією не варті паперу, на якому вони підписані. Це істина - підтверджена історією. Тому, на 15 день нашої боротьби проти московського загарбника не варто сподіватись на якісь особливі угоди з агресором.

Про це на сторінці у facebook написав перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (ВО "Свобода").

"Не домовляються про мир з тими, хто прийшов тебе убивати", - казала прем'єр-міністр Ізраїлю Голда Меїр. Росія прийшла не просто вбивати українців. Вона хоче знищити нас як націю. Влаштувати новітній геноцид. Діє як держава-терорист. Вбиває наших жінок і дітей. Влаштовує гуманітарні катастрофи.

Які гарантії може дати нам Путін і його злочинне оточення? Про що можна домовитися з особою, яка має бути засуджена за злочини міжнародним трибуналом? Невже хтось досі думає, що можна подивитися в очі цьому злочинцю і підписати з ним гарантії нашої безпеки? Ми хочемо відповідальності і покарання агресора чи домовленостей з ворогом? Невже хтось ще досі вірить словам кремлівських виродків і їх фальшивим гарантіям та обіцянкам?

В українській історії не раз бувало, що наші перемоги на полі бою нівелювалися нашими поразками у сфері дипломатії. Ми не можемо допустити повторення помилок минулого. Будьмо пильні. Борімося - поборемо!" - написав посадовець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити