image
 |  0 12 Листопада 2022 | 10:13

Росія проголосила Генічеськ новою "столицею" окупованої Херсонщини

Після втечі російських військ із Херсона, окупанти оголосили захоплений Генічеськ "адміністративною столицею" тимчасово окупованої частини Херсонської області.

Генічеськ перебуває під російським контролем від 24 лютого. Про оголошення цього міста "столицею" повідомив колаборант Олександр Фомін, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Загарбники призначили Фоміна "прессекретарем заступника голови уряду" Херсонської області.

"На сьогодні тимчасовою адміністративною столицею Херсонської області є Генічеськ. Там зосереджено всі основні органи влади", – заявив колаборант.

Тим часом жителі Генічеська влаштовують окупантам "теплу" зустріч. У Telegram "Оперативний ЗСУ" з'явилися фото роботи учасників руху опору "Жовта стрічка".

"Ми знаємо, що окупаційна адміністрація перевезла усіх своїх "членів" до Генічеська. Але теплого прийому для них не буде. Жителі Генічеська чекають не на вас, а на Збройні сили України", – йдеться в повідомленні від 11 листопада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити