image
 |  7 22 Листопада 2022 | 18:43

росія ще має ракет на три масовані атаки по Україні

Ракетного потенціалу Росії станом на середину листопада вистачить ще максимум на три масовані атаки по території України.

Ідеться про такі удари, подібні до атаки 15 листопада, пише "Українська правда" з посиланням на високопоставлені джерела у силовому блоці.

Про проблеми Росії з ракетним потенціалом говорить і те, що вже кілька тижнів Росія шукає можливості для постачання іранських балістичних ракет і більшого числа безпілотників.

"Якби Москва могла оперативно поновлювати запас ракет, то не шукала б імпорту", – мовиться в публікації.

Водночас зазначається, що українським силам протиповітряної оборони уже зараз вдається збивати приблизно 70% ракет та іранських дронів-камікадзе.

Зараз Росія витрачає залишки стратегічних ракетних запасів, швидко відновити які власним виробництвом не здатна. Для того, щоб відновити свій ракетний запас, Росії потрібно від 14 до 16 місяців, як пише ЗМІ.

"Російська армія уже вимушена діставати ракети з ядерних запасів, просто скручуючи ядерні боєголовки", – стверджують автори публікації видання.

Водночас міністр оборони Олексій Резніков оприлюднив дані використання російськими загарбниками ракет різних типів.

"Чотири вороги російського ракетного арсеналу: блискучі українські сили ППО, недолугі російські ракетні війська, санкції, час. Демілітаризуймо терористичну державу, щоб жити в мирі", – написав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити