image
 |  2 28 Травня 2018 | 08:34

Росія відійшла від мови розуму, а кооперацію замінила силою і залякуванням, - НАТО

Росія вирішила піти на гостру конфронтацію із Заходом, змінюючи діалог на силу.
Про це 28 травня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
На цьому в понеділок у Варшаві наголосив голова Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.
Росія здійснює різні зусилля, аби підірвати стабільність, використовуючи різні методи: починаючи від дезінформації і завершуючи введенням в оману, пропагандою та маніпуляцією у ЗМІ. Вона відійшла від мови розуму, а кооперацію замінила силою і залякуванням,- підкреслив Аллі.

Він додав, що сильна і швидка реакція НАТО на ці дії стала «несподіванкою для Росії».
Аллі зазначив, що на агресію Росії проти Грузії та України відреагували не лише в НАТО, а й в ЄС та інших країнах світу.
Я переконаний, що ця відповідь запобігатиме подальшому погіршенню  ситуації. Ми відреагували, коли Росія діяла у Грузії в 2008 році і здійснили рішучі кроки, коли Росія захопила Крим, - констатував політик.

Він підкреслив, що дії Росії є «лекцією» для Заходу і висловив сподівання, що у світлі загроз НАТО залишатиметься «об'єднаним та сильним».
Аллі підкреслив, що з 2014 року НАТО значно зміцнило спільну оборону на сході, аби утримати Росію від подальших агресивних дій. Зокрема, було розміщено чотири батальйонні бойові групи у країнах Балтії та Польщі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити