image
 |  0 7 Січня 2022 | 12:04

Росія з трьох аеродромів перекидає війська в Казахстан

Літаки військово-транспортної авіації Росії ведуть перекидання основних сил свого контингенту сил ОДКБ на територію Казахстану з аеродромів у Московській, Івановській та Ульяновській областях.

Про це інформує РіА Новості з посиланням на Міноборони РФ.

"З аеродромів у Московській, Івановській та Ульяновській областях триває перекидання основних сил російського контингенту миротворчих сил ОДКБ на територію Республіки Казахстан.

Підрозділи Повітряно-десантних військ зі складу російського контингенту миротворчих сил ОДКБ… знаходяться на аеродромах вантаження "Чкаловський", "Іваново-Північний", "Ульяновськ-Східний"".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС Казахстану каже про 2,3 тисячі затриманих і загибель 18 силовиків. Про вбитих протестувальників мовчать

Підрозділи повітряно-десантних військ вантажать штатну техніку та озброєння.

"Підрозділи зі складу російського миротворчого контингенту, які раніше прибули на територію Республіки Казахстан, розпочали виконання поставлених завдань та забезпечення прийому і розгортання основних сил миротворчого контингенту", - ідеться в повідомленні Міноборони РФ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити