image
 |  513 3 Вересня 2024 | 14:44

росія завдала жахливого удару по інституту та лікарні у Полтаві: понад 40 загиблих та 180 поранених

У вівторок, 3 вересня, росія атакувала двома балістичними ракетами інститут та лікарню у Полтаві.

Про це повідомляє Міністерство оборони України, - пише ВолиньUA.

"російський агресор наніс варварський удар по одному з навчальних закладів міста. За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища", - сказано у повідомленні.

Внаслідок атаки частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів. Наразі рятувальники продовжують роботу.

За даними президента Володимира Зеленського, станом на 14:20 41 людина загинула, а 180 - поранені.

"Отримав попередні доповіді щодо російського удару по Полтаві. За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Мої співчуття всім рідним та близьким", - сказав він. 

Деталі зголом.

Читайте також: Віддав життя за Україну Герой з Волині Руслан Сус

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити