image
 |  2 10 Березня 2022 | 10:13

Росія зазнає поразки у війні проти України. Це питання часу

Путін жорстко прорахувався, коли планував свою воєнну авантюру. Він сподівався на бліцкриг. Вірив у повторення сценарію 2014 року. Думав, що російських окупантів зустрічатимуть з квітами. Сподівався, що українці, дізнавшись про початок війни, будуть паралізовані страхом. Що наша армія не чинитиме опору. Та кремлівського злочинця чекало жахливе розчарування.

Українці показали всьому світу, що здатні вщент зруйнувати підступні плани Москви. "Найсильніша армія світу" виявилася колосом на глиняних ногах. Так, у загарбників ще є багато ракет, літаків і вертольотів. Так, вони ще мають чимало броньованого металолому. Москалі лізуть в Україну наче полчища орків. Але в окупантів немає моральної переваги. Їхній психологічний стан нікчемний. Ворог несе величезні втрати, здається у полон, втікає. У безсилій люті він знищує лікарні, дитсадки, школи, пологові будинки, вбиває цивільне населення, руйнує наші міста, влаштовує блокаду наших міст. Але це - передсмертна агонія кремлівського монстра.

Росія зазнає поразки у війні проти України. Це питання часу. Адже з російською армією воюють не лише Збройні Сили України, а вся українська нація. Якщо весь народ піднявся на боротьбу з загарбником, перемогти його неможливо.

Українці обов'язково переможуть агресора. Адже за нами правда і сила. Ми на своїй землі. Нам є за що боротися. Ми не відступимо і не здамося. Ворог буде знищений. Перемога буде за нами.

Анатолій Вітів - депутат Волинської обласної ради, голова Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити