image
 |  4 30 Липня 2022 | 21:46

росія збільшує військову присутність поблизу Харківщини

росія збільшує присутність військової техніки на кордоні з Україною поблизу окупованої частини Харківської області. Відповідні дані зафіксував супутник. На знімках, які є у розпорядженні журналістів, видно, що частину техніки транспортують залізницею і звозять її до села Соболівка Бєлгородської області.

Про це повідомляє “Радіо Свобода” з посиланням на супутникові знімки Planet Labs.

Видання зазначає, що надалі російські військові можуть використовувати цю техніку, зокрема, на Ізюмському та Слов’янському напрямках.

28 липня супутник зафіксував у селі Соболівка Бєлгородської області РФ збільшення кількості військової техніки й особового складу російської армії у порівнянні зі знімком з космосу цієї місцевості за 19 червня. Як помітили журналісти, аналізуючи супутникові фото, територія цього села і раніше використовувалася військовими РФ для розміщення техніки. Також супутник зафіксував момент, як 28 липня військову техніку привезли до Соболівки залізничними вагонами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити