image
 |  0 29 Вересня 2022 | 16:46

росіяни розстріляли чоловіка української співачки

Виконавиця ULTRA через майже пів року зізналася, за яких обставин російські окупанти вбили її чоловіка.

Під час стрілянини співачка й сама ледь не загинула від російських куль. Відтоді життя і творчість артистки розділилося навпіл, сказала вона в інтерв'ю ТСН.

"Як і всі, ми довго вагалися – залишатися вдома або виїжджати. Я декілька разів збирала та розбирала речі. Кожну хвилину читала новини. Але коли почався бій на Житомирській трасі, стало дуже страшно і ми вирішили виїхати з Києва. Я пам'ятаю кожен момент того дня", – емоційно розповіла артистка.

Пара зібрала речі і вирушила на виїзд з Києва. Вони збиралися потрапити до Молдови. Однак дорогою, а саме на трасі біля Білої Церкви, розпочалась стрілянина.

"Мій чоловік зупинився на узбіччі. Я їхала за ним в іншій машині і також зупинилася. Одразу зателефонувала йому, попросила лягти на підлогу. У відповідь він сказав мені: "Міло, я тебе кохаю. Я хочу жити. Мене вбивають". Потім, я телефонувала знов і знов. Але вже ніхто не відповідав… Я чула постріли, один за одним. А сама лежала, здригаючись на підлозі свого авто, з надією, що все добре, що мій коханий не відповідає, бо телефон вже не з ним. Я телефонувала знов і знов. Але відповіді не було. Потім я зрозуміла, що кулі летять по моїй машині. Але що ж я могла зробити? Закриваючись подушками кричала, у сльозах, дзвонила батьку, прощаючись з ним… Потім настала тиша. І я вийшла з машини, розуміючи, що мого чоловіка вбили…Це був найжахливіший момент у моєму житті. Я не розуміла, як так сталося, чому він, чому я залишилася жива", – пригадала ULTRA.

Після піврічної паузи артистка взялась до творчості та готова виконати мрію чоловіка – зробити їхні пісні відомими на усю країну та Європу.

"Зараз пройшло вже більш як пів року, як сталася ця трагедія. І я зрозуміла, що я хочу жити і творити заради нього. Мій чоловік був також музикантом, людиною, як писала тексти, музику і аранжування до моїх пісень. Він дуже хотів, аби наші пісні співала вся Україна і Європа", – додала ULTRA.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити