image
 |  106 16 Лютого 2024 | 11:22

"Росіяни стягнули в Авдіївку елітні війська" – командир підрозділу "Terra"

Командир підрозділу "Terra" у 3-ій окремій штурмовій бригаді Микола Волохов розповів, що росіяни стягнули в Авдіївку елітні війська та зосередили дуже значну кількість піхоти.

Про це сповістив Микола "Абдула" Волохов в етері ТОК-ШОУ УП.

"Ситуація складна. Ворог складний. Маємо інформацію, що проти нас стоїть 7 ворожих бригад. Скажу так, це більше, ніж з нашого боку. Ми поставили рекорд зі знищення живої сили і ворожої техніки за один день. Але поки що святкувати і радіти особливо ні чому, тому що ворог надскладний, він закинув сюди свої елітні підрозділи. Це можна порівняти з тим періодом, коли під Бахмутом ще були "вагнерівці" до того, поки ми їх звідти не не вибили, але мабуть навіть складніше".

За словами Волохова, росіяни стягнули як елітні регулярні війська так і зведені елітні підрозділи. Ворог достатньо влучно застосовує артилерію. Працюють, як ворожі дрони-камікадзе, так і дрони для скидання боєприпасів.

"Ворог дуже активно намагається проводити флангові маневри, намагається не тільки кількісно, – а кількість піхоти у них тут дуже значна, – але і якісно призвести до ситуації, коли ми будемо в невигідному становищі. Ми знаходимо цьому раду, не даємо їм можливості реалізовувати їхнє бачення і нав'язуємо активно своє бачення".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити