image
 |  133 8 Травня 2024 | 11:22

Росіяни влучили крилатими ракетами в об’єкт генерації енергії на Львівщині

Під ранок 8 травня російські окупанти атакували два об’єкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області, є влучання у Червоноградському та Стрийському районах, спалахнули пожежі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram та в ефірі марафону новин, - пише ВолиньUA.

"Близько 5 години ранку окупанти влучили крилатими ракетами в об’єкт генерації енергії у Червоноградському районі. Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає".

За словами голови ОВА, ще одна російська ракета влучила в об’єкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі.

Під час другої повітряної тривоги, яку оголосили в області о 06:27, окупанти атакували Львівщину "Кинджалами". Козицький наголосив, що критична та житлова інфраструктура не постраждали.

"Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих. Усі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі. Інформація може оновлюватися", − підсумував голова ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни пошкодили критичну інфраструктуру на Кіровоградщині і Полтавщині

В ефірі марафону новин Козицький уточнив, що у Стрийському районі є влучання по газовій інфраструктурі, а у Червоноградському − по теплогенеруючій станції.

Пізніше він додав, що, за попередньою інформацією, цієї ночі на Львівщину залетіли 12 ворожих ракет. Із них 8 воїни ПвК "Захід" та мобільні вогневі групи збили. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити