image
 |  4 29 Січня 2021 | 18:33

Російські бойовики обстріляли ЗСУ «вогами» з безпілотника, поранили двох бійців

Упродовж поточної доби, 29 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню, поранивши двох українських бійців.

Про це повідомляють у вечірньому зведенні штабу ООС. 

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", збройні формування Російської Федерації скинули два постріли ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. Внаслідок цього двоє українських захисників отримали осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Воїнів оперативно доставлено до лікувального закладу, де їм було надано належну медичну допомогу. Стан здоров’я військовослужбовців – задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Єрмак і Зеленський втілюють «Олімпійську надію» Януковича, — «Схеми» (ВІДЕО)

Водночас поблизу Опитного російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів у бік українських позицій з підствольного гранатомета та стрілецької зброї, а в передмісті Авдіївки – з ручного протитанкового та підствольного гранатометів.

Як наголосили у пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували більше 6 гектарів території та передали на знищення 125 вибухонебезпечних предметів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити