image
 |  2 2 Квітня 2021 | 09:03

Російські окупанти на Донбасі поранили ще одного бійця ЗСУ

У зоні проведення ООС, неподалік населеного пункту Новотошківка, внаслідок прицільного обстрілу військовослужбовець ЗСУ отримав осколкове поранення.

Про це повідомляє ОТУ "Північ".

1 квітня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з гранотомету неподалік населеного пункту Новотошківка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

"В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. На дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь", - йдеться в повідомленні.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший монах Києво-Печерської лаври з МП перейшов до Української церкви

Нагадаємо, що 26 березня через обстріл з боку окупантів в районі селища Шуми загинуло 4 українських військовослужбовців, ще 2 отримали поранення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити