image
 |  9 15 Березня 2022 | 08:53

Російські снаряди влучили у три багатоповерхівки в Києві, є жертви

Російські загарбники завдали ударів по трьох багатоповерхових будинках у Подільському та Святошинському районах Києва. Попердньо 2 людини загинули. Також ворожий снаряд влучив у двоповерховий приватний будинок на Осокорках.

Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій у Facebook, пресслужба метрополітену у Telegram.

15 березня у Святошинському районі внаслідок влучання боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. На місці події виявлено тіла двох загиблих людей, 27 громадян врятовано.

Також у Святошинському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в дев’ятиповерховий житловий будинок сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах (останні три фотографії у дописі). О 5:36 загорання локалізовані.

Крім того, 15 березня у Подільському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в десятиповерховий житловий будинок сталося загорання з 1 по 5 поверхи. О 6:51 пожежу ліквідовано. Підрозділом ДСНС врятовано 1 особу, яку госпіталізовано до лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити