image
 |  5 23 Лютого 2023 | 19:34

Розбита автівка біля ставків у Луцьку: знайшли водія

Патрульні розшукали та склали протоколи на водія, який вчинив ДТП і втік.

Про це повідомили у пресслужбі патульних.

У вівторок, 21 лютого, інспектори отримали повідомлення від громадян про те, що на вулиці Теремнівській у Луцьку, поблизу водойми, стоїть покинутий автомобіль. Прибувши на місце події, поліцейські виявили Mercedes з механічними пошкодженнями, у якого були відсутні номерні знаки.

Працівники відділу розшуку й опрацювання матеріалів з’ясували, що транспортний засіб причетний до ДТП, яка трапилася напередодні неподалік від місця виявлення автомобіля. За кермом — перебував 42-річний чоловік. Він здійснив наїзд на міський автобус, що стояв на зупинці громадського транспорту, розвернувся і зник з місця автопригоди.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадуємо, що після скоєння ДТП необхідно залишатися на місці та викликати поліцію (окрім випадків, якщо за фактом ДТП водії складатимуть європротокол).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити