image
 |  0 8 Вересня 2020 | 11:44

Розбита голова та калюжа крові посеред дороги: як луцькі патрульні затримували чоловіка?

Велосипедист зачепив автомобіль поліції та зірвав номерні знаки з авто. Чоловіка затримали, проте, з його слів, зробили це занадто жорстко. Під час затримання чоловік вдарився об бордюр і сильно травмував голову, також головою розбив скло патрульного автомобіля.

Інцидент трапився близько 19:00 у Луцьку на вулиці Привокзальній.

Як зазначили в поліції, правоохоронці опрацьовувала виклик, коли очевидці повідомили, що чоловік зриває номерні знаки з патрульного авто. Чоловіка почали затримувати, але він став чинити опір, а під час затримання головою розбив скло в авто.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, затриманим чоловіком виявився житель Рівненської області, житель села Залав‘я, 1982 року народження.

Товариш постраждалого каже, що під час падіння велосипедист поранив голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі розповіли про стан травмованих дітей та дорослих у смертельній ДТП під Луцьком (ВІДЕО)

«Він трішки неправий, якщо чесно. Він черканув автомобіль, на нього наїхали патрулі, може вони й не хотіли його так жорстко… Але поставили підніжку, вдарили по голові. Він вдарився об бордюр, почала текти кров», - каже очевидець. З його слів, чоловік також головою розбив скло в патрульному авто.

«Можливо, він (постраждалий, - ВН) і не правий, але це не означає, що треба бити ногою по голові», - каже очевидець.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити