image
 |  0 31 Липня 2020 | 14:17

Рожищенські поліцейські припинили діяльність незаконної металоскупки

У селі Переспа Рожищенського району місцева мешканка протягом тривалого часу незаконно здійснювала прийом брухту кольорових та чорних металів. Поліцейські задокументували три факти протиправної діяльності жінки. За порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом триває досудове слідство за ч.1 ст. 213 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Під час проведення спеціальної операції оперативники Рожищенського відділення поліції провели санкціонований обшук на території домогосподарства волинянки. Поліцейські виявили та вилучили понад три тонни чорного металобрухту, отриманого внаслідок здійснення протиправної діяльності. Вирішується питання про оголошення правопорушниці підозри у скоєному злочині. Функціонування металоскупки припинено.

За здійснення незаконної діяльності жінці загрожує штраф від 25,5 до 34 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до одного року.

Поліція нагадує громадянам, що за порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом та порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські розкрили зухвале вбивство на Старовижівщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити