image
 |  50 2 Травня 2023 | 08:28

Розповіли чим займатиметься на Волині Служба відновлення та розвитку інфраструктури

Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області створена на базі Служби автомобільних доріг, однак її завдання суттєво розширені.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області Анатолій Посполітак.

"Служби автомобільних доріг в областях трансформовано у Служби відновлення та розвитку інфраструктури. Вони відповідатимуть за реалізацію проєктів відбудови. Мова йде про житло, об'єкти соціальної сфери, лікарні. І звісно, про ремонт та будівництво доріг. Також у ряді областей на нове відомство покладено модернізацію пунктів пропуску через кордон", - зазначив Анатолій Посполітак.

Додамо, що у зону відповідальності Служб відновлення та розвитку інфраструктури тепер входять: транспортна інфраструктура, будівництво і реконструкція житлових об’єктів, об’єктів соціальної сфери, громадського призначення, ЖКГ, енергетичної інфраструктури, захисних споруд тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у Луцьку: колишній власник заводу погрожував пістолетом сусіду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити