image
 |  7 8 Жовтня 2021 | 07:11

Розповіли, чому лучанам відмовляють у призначенні субсидій

Основні причини відмови домогосподарствам у призначенні субсидій в поточному році - наявність депозиту у банку та нового автомобіля.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла начальниця відділу житлових субсидій Департаменту соцполітики Луцької міськради Наталія Миронюк.

"Основна причина відмови - наявність депозитів у банках. Якщо в особи є депозит у банку на суму понад 100 тисяч гривень, субсидія не призначається. Також якщо будь-хто зі складу домогосподарства чи член сім’ї особи зі складу домогосподарства має у власності траспортний засіб з року випуску якого минуло менше 5 років, або більше одного транспортного засобу, з року випуску якого минуло менше 15 років, субсидії теж не буде. Ще одна поширена причина відмови у субсидії, купівля на суму понад 50 тисяч гривень, що відбулася протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії", - розповіла чиновниця.

Зазначимо, що кількість одержувачів житлових субсидій станом на 1 жовтня 2021 року зменшилася на понад 4 тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Волині: батьки довели директора школи до лікарняного ліжка?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити