image
 |  2 25 Квітня 2020 | 12:28

Розповіли, чому не працює парковка на Кривому Валі у Луцьку

Автомобільна парковка на вулиці Кривий Вал не працює через певні технічні моменти, які планують вирішити найближчим часом.

Про це «ВолиньUA» розповів менеджер з регіонального розвитку КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Діто в тому, що підприємство зіткнулось із певними технічними труднощами із впровадженням саме двох паркоматів. Також із впровадженням нових гривень, мова йде про перехід з паперових грошей на монети, стає питання у придбанні купюроприймачів.

Все це можна було б вирішити швидше, якби КП «Автопарксервіс» системно фінансували у Луцькраді.

Одним із виходів із ситуації, у комунальному підприємстві бачать впровадження так званого мобільного паркування, що дозволить оплачувати послуги через мобільні додатки чи телефон.

Також, як розповів Анатолій Носалюк потрібно буде знову розглянути тарифікацію паркувального збору, яка вже на сьогоднішній день - не рентабельна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на стихійне паркування біля нового скверу в центрі міста (ФОТО)

Отож, розвиток комунальних парковок у Луцьку залежить від фінансування з міського бюджету. Адже в деяких українських містах на парковках навчились заробляти гроші, але тільки не в Луцьку. В обласному центрі Волині надають перевагу фінансування інспекторів із паркування департаменту муніципальної варти, які штрафують за паркування, хоча ця функція повинна бути контролюючою, а не бюджетонаповнюючою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити