image
 |  5 10 Липня 2018 | 12:51

Розповіли, де у Нововолинську можна заробити на побутових відходах

На даний час мало які пункти приймають бите скло, або звичайні поліетиленові пакети, які у величезній кількості залишаються після походу до магазину чи на ринок. Поліетилен є шкідливим відходом: його категорично не можна спалювати, тому що він виділяє токсичні речовини, а в грунті розпадається 100-200 років(!), алюмінієві банки - 500 років!
Про це пише інформаційний портал "Нововолинськ".
Давайте не будемо байдужими до навколишнього середовища. Сортувати сміття насправді не є складно, просто потрібно почати. Пам'ятаєте акцію у Нововолинську «Energy Day», на якій обмінювали використані батарейки на солодощі? Нововолинці тоді показали, що вміють збирати акумуляторне сміття і не забруднювати ним природу. Настав час робити це із іншими шкідливими відходами...
Знайомтесь із скупкою, що розташована поблизу Нововолинська у селі Низкиничі (див. карту), підприємець Леонід Карпук. Купують: бите скло, поліетилен, папір, целофан, плівку, пивні банки, брухт та багато іншого. Любіть та бережіть природу!






Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити