image
 |  4 11 Серпня 2018 | 17:44

Розповіли деталі бійки на СТО у Луцьку (ВІДЕО)

Група чоловіків побила в Луцьку працівника СТО та чоловіка, який став на його захист.
Сталася масова бійка 10 серпня на вулиці Рівненській серед білого дня, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.
Як розповів друг потерпілого, два тижні тому вони потрапили у ДТП. Із винуватцем аварії хотіли вирішити все на місці, але водій «Мерседеса» втік з місця події. Аж тут на СТО вони випадково зустрілися, і потерпілий почав вимагати у винуватця аварії гроші за ремонт авто. Через це і сталася бійка.
Постраждалого доправили до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні.
Працівник СТО розповідає, що після бійки з водієм «Мерседеса», десь за півгодини, до нього під’їхали близько 20 невідомих чоловіків та почали бити.
«Коли прийшов до тями, то думав відразу телефонувати у поліцію. А тут відразу приїхала купа молодиків, почали пред’являти претензії, мовляв, я почав бити і вимагати гроші, не віддаю машину. Отака ситуація», - розповідає постраждалий. Та додає, що молодики зачепили і стороннього чоловіка, який став на його захист.

55-річного Олександра Кушнірука, другого постраждалого, доправили до Волинської обласної лікарні. Як повідомили лікарі, у нього серйозно постраждало око. Чоловікові призначили термінову операцію.
Наразі відомо, що поліція затримала тільки трьох нападників, інших поки шукають.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити