image
 |  11 1 Червня 2020 | 23:08

Розповіли, наскільки впав пасажиропотік у транспорті Луцька після карантину

Станом на 16 годину 1 червня громадський транспорт Луцька вже перевіз 22 тисячі пасажирів, що суттєво менше докарантинного періоду.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

«Станом на 16 годину 1 червня громадським транспортом Луцька скористалися понад 22 тисячі пасажирів. З них 14300 звичайних і 8 тисяч пільговиків. Серед пільговиків є 340 студентів і майже 800 учнів. Наразі кожний транспортний засіб у середньому перевіз 120 пасажирів. До карантину за добу автобуси перевозили 600 пасажирів, а тролейбуси понад 1000 пасажирів. Тобто, падіння кількості пасажирів дійсно відчутне», - зауважив Володимир Степанов.

Також чиновник відзначив, що невідомо, чи серед пільговиків було багато пенсіонерів, які перебувають у зоні ризику. На його думку, це могли бути і працівники деяких установ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред білого дня - затримання: на вулиці багато поліції і спецпризначенців (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити