image
 |  4 9 Грудня 2022 | 12:51

Розповіли про особливості цьогорічних новорічних заходів у Луцьку

У Луцьку під час новорічно-різдвяних заходів основний акцент буде зроблено на підкресленні духу боротьби і незламності української нації.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла директорка департаменту культури Луцької міськради Тетяна Гнатів.

"Цього року ми відмовилися від багатьох традиційних елементів новорічно-різдвяних заходів. Не буде театралізованого дійства та святкових ілюмінацій у центрі міста. Натомість основний акцент буде зроблено на духовно-патріотичному стилі програми. Її уособленням стане ялинка незламності. Ми вшануємо пам'ять полеглих Героїв, пролунає духовний гімн "Боже великий єдиний..." Резиденція святого Миколая працюватиме. Вона буде у Палаці культури. Якщо хтось хоче зробити подарунок дітям, він може звертатися туди.

Також ми хочемо особливою увагою і турботою наділити дітей полеглих Героїв України і тих, чиї батьки зараз у лавах ЗСУ ведуть боротьбу з ворогом. Будемо намагатися охопити усіх дітей громади благодійними акціями", - розповіла Тетяна Гнатів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити