image
 |  5 3 Грудня 2022 | 18:57

Cкільки підприємств на Волині розпочали діяльність за час повномасштабної війни

На Волині за вісім місяців повномасштабної війни розпочали підприємницьку діяльність 645 юридичних осіб.

Це на 157 менше, ніж торік, – розповів Суспільному завідувач сектору інформації Головного управління державної податкової служби області Андрій Собуцький.

Водночас припинили свою діяльність 130 юросіб. Торік таких було 327.

За даними податківців, з 1 березня в області зареєструвалося також 3 767 фізичних осіб-підприємців, що на 663 менше, ніж за такий самий період минулого року. Ліквідували фізичну особу підприємця 2 176 волинян.

Серед найпопулярніших видів діяльності новостворених юросіб: надання соцдопомоги без забезпечення проживання, гуртова торгівля, діяльність громадських організацій, сільське господарство, мисливство та надання пов’язаних із ними послуг, – говорить Андрій Собуцький.

Фізичні особи-підприємці розпочали такі види діяльності, як роздрібна торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами, наземний і трубопровідний транспорт, комп’ютерне програмування, надання інформаційних послуг, діяльність і забезпечення стравами та напоями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Луцьктепло" готується до можливих критичних ситуацій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити